Aliment

Aliment is het beste online softwarepakket voor alimentatiedraagkrachtberekeningen en is onmisbaar voor advocaten, de rechterlijke macht en andere juristen en functionarissen die zich bezighouden met alimentatieberekeningen.

Voer razendsnel correcte alimentatieberekeningen uit

U voert met Aliment razendsnel correcte berekeningen om de hoogte van de alimentatie te bepalen. U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de beïnvloedende factoren, Aliment rekent alles meteen door. U kunt meerdere berekeningen naast elkaar uitvoeren. Het programma werkt zeer gebruiksvriendelijk: bij iedere in te voeren post vindt u een uitgebreide toelichting en met de uitgebreide technische en inhoudelijke help-functies komt u er altijd uit.

Gebruik het resultaat in uw eigen dossiers

Het resultaat van uw berekeningen exporteert u gemakkelijk naar Word. U krijgt dan een opgemaakt document dat u in uw eigen dossiers kunt verwerken en eventueel nog kunt aanpassen.

Werk waar u maar wilt

Op elke plek voorzien van een (draadloze) internetverbinding kunt u op uw computer of tablet werken met Aliment Online. Goed om te weten: gegevensoverdracht is veilig afgeschermd voor derden door versleuteling van het dataverkeer (gecodeerd internetdataverkeer d.m.v. een SSL-certificaat).

Altijd actueel

Met Aliment bent u verzekerd van de meest actuele informatie met betrekking tot uw alimentatieberekeningen. De redactie past de website direct aan bij belangrijke wijzigingen en voert met grote regelmaat suggesties van gebruikers door.  
afbeelding_geld